Fladbrød

Fladbrød

image_pdfimage_print

Ingredienser (8 stk)

  • 25 g gær
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk olie
  • 3,5 dl vand
  • ca. 550 g hvedemel

Fremgangsmåde

  • Hæld håndvarmt vand i en skål/røremaskine og udblød gæren deri.
  • Tilføj derefter salt, olie og mel.
  • Ælt dejen til den er smidig og glat i ca 5 min.
  • Dæk dejen til med et viskestykke i ca. 45-60 min.
  • Ælt dejen kort og rul til en pølse, som deles i 8 stykker.
  • Rul stykker ud som en flad pandekage – meget tyndt, da brødet hæver op på panden.
  • Steg brødene et af gangen på en meget varm pande i ca 1 min pr side (brødet begynder at boble op og tage farve).
  • Server evt med salat, tzatziki og kyllingespyd.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*