Kylling i karry

Kylling i karry

image_pdfimage_print

Den her ret er hurtigt blevet en hverdagsklassiker herhjemme. Både fordi store og små er vilde med det. Men også fordi, at det er hurtigt at lave og kræver få ingredienser.

Det er nemt at tilføre grønt ved siden af som eks. Kogte gulerødder, broccoli eller blomkål. Eller alternativt tilføje ærter eller små stykker squash i karrysovsen.

Ingredienser 4 personer

  • 700 g kyllingebryst/filet
  • 1 løg
  • 1 bouillon terning (grøntsags eller kylling)
  • 500 ml madlavningsfløde 15 % ( 8% kan også bruges, evt. med lidt jævner til at tykne sovsen til sidst)
  • Smør eller olie til stegning
  • 3 tsk karry

Servér med ris og grønt til.

Fremgangsmåde

  • Skær kyllingen i små mundrette stykker
  • Skræl og hak løget fint
  • (Sæt evt. ris over, inden du går til næste trin)
  • Kom smør eller olie på en dyb pande og brun kyllingen af
  • Kom løgene deri og svits et par min mere
  • Derefter tilsættes bouillon terning samt karry, steg kort
  • Tilslut tilsættes madlavningsfløden og lad retten simre ved svag varme i 7-10 min.
  • Server med ris og grønt til.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*