Chokoladesmør med grønt/frugt

Chokoladesmør med grønt/frugt

image_pdfimage_print

Ingredienser

  • 200 g hasselnødder (mandler eller andre nødder efter eget valg kan også bruges og kombineres med hinanden)
  • 50 g mørk chokolade (jeg brugte min 56 % kakao, da jeg gerne ville have den ikke blev for bitter)
  • evt. et nip havsalt
  • Grønt og frugt efter eget valg (på billedet er der: agurk, peberfrugt, gulerødder, æble, pærer og vindruer).

Fremgangsmåde

  • Varm nødderne på en bageplade i ovnen v. 200 grader i ca. 10 min.
  • Lad nødderne køle helt af.
  • Hak nødderne i en minihakker i lang tid (10-30 min) indtil nøddernes egen olie trænger ud og giver det en smøragtig konsistens.
  • Hvis det ikke fungerer, kan du tilføje en smule kokosolie.
  • Smelt chokoladen over vandbad og bland med den bløde nøddesmør.
  • Smag evt. til med et nip salt.
  • Skær grøntsagerne ud i stave og tilbered frugten.
  • Så er der den lækreste eftermiddags snack til store og små 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*