Ingredienser
- 200 g hasselnødder (mandler eller andre nødder efter eget valg kan også bruges og kombineres med hinanden)
- 50 g mørk chokolade (jeg brugte min 56 % kakao, da jeg gerne ville have den ikke blev for bitter)
- evt. et nip havsalt
- Grønt og frugt efter eget valg (på billedet er der: agurk, peberfrugt, gulerødder, æble, pærer og vindruer).
Fremgangsmåde
- Varm nødderne på en bageplade i ovnen v. 200 grader i ca. 10 min.
- Lad nødderne køle helt af.
- Hak nødderne i en minihakker i lang tid (10-30 min) indtil nøddernes egen olie trænger ud og giver det en smøragtig konsistens.
- Hvis det ikke fungerer, kan du tilføje en smule kokosolie.
- Smelt chokoladen over vandbad og bland med den bløde nøddesmør.
- Smag evt. til med et nip salt.
- Skær grøntsagerne ud i stave og tilbered frugten.
- Så er der den lækreste eftermiddags snack til store og små 🙂
Seneste kommentarer