Proteinvafler med spinat

Proteinvafler med spinat

image_pdfimage_print

Ingredienser (8 stk)

  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  • 1 dl mælk
  • 1 spsk groft revet parmesan
  • 6 æg
  • 2 dl hytteost
  • 2 dl mel
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk. peber

Fremgangsmåde

  • Skyl spinaten og kom den i en skål
  • Tilføj nu mælk, æg og hytteost og blend med en stavblender til en grøn masse
  • Tilføj den revede parmesan, mel, salt og peber.
  • Varm vaffeljernet op og steg dem en af gangen.
  • Servér med topping efter eget ønske. Jeg serverede dem med pulled chicken, diverse grønt og dressing. Man kunne også lave hk oksekød med krydderi, tunmousse/laks og rejer med asparges. Kun fantasien sætter grænser.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*