Spinatsalat med rejer og krebsehaler

Er du ligeså vild med skaldyr ligesom jeg, så kan den her salat anbefales. En skøn måltidssalat fyldt med lækkert skaldyr og frisk dild.


Spinatsalat med rejer og krebsehaler

En skøn frisk sommersalat med skaldyr

  • 300 g frisk spinat
  • 2 stk avokado
  • 150 g frosne edamame bønner
  • 200 g krebsehaler i lage
  • Frisk dild
  • 300 g rejer i lage
  • 2 spsk. solsikke- eller rapsolie
  • 1 stk lime, saften derfra
  • 1 spsk. flydende honnning
  • Salt og peber
  • evt. Naanbrød som tilbehør
  1. Kom edamamebønnerne i en gryde med letsaltet kogende vand i 2 minutter. Tag dem herefter op og sigt vandet fra. Kom de afkølede bønner i en skål.
  2. Skyl spinaten godt og kom ned i skålen med bønnerne.
  3. Bland ingredienserne til dressing sammen i en lille skål: honning, olie og lime. Bland i skålen og smag til med salt og peber.
  4. Hæld lagen fra rejerne og krebsehalerne. Kom dem op til de øvrige ingredienser.
  5. Skær avokadoen i tern og kom dem i skålen.
  6. Hak/klip dilden og drys over salaten.
Salat
edamame, krebsehaler, rejer, salat, skaldyr, spinat


 

IMG_6017

krebse salat