Er du vild med skaldyr ligesom mig, så skal du prøve den her salat. Jeg serverede naanbrød til og det var super lækkert.
Ingredienser 4 personer
- 200 g frisk spinat
- 1-2 avokado
- 100 g frosne edamame bønner
- 200 g krebsehaler i lage
- Frisk dild
- 200 g rejer i lage
- 2 spsk. solsikke- eller rapsolie
- Saft fra 1 lime
- 1 spsk. flydende honnning
- Salt og peber
- evt. Naanbrød som tilbehør
Fremgangsmåde
- Kom edamamebønnerne i en gryde med letsaltet kogende vand i 2 minutter. Tag dem herefter op og sigt vandet fra. Kom de afkølede bønner i en skål.
- Skyl spinaten godt og kom ned i skålen med bønnerne.
- Bland ingredienserne til dressing sammen i en lille skål: honning, olie og lime. Bland i skålen og smag til med salt og peber.
- Hæld lagen fra rejerne og krebsehalerne. Kom dem op til de øvrige ingredienser.
- Skær avokadoen i tern og kom dem i skålen.
- Hak/klip dilden og drys over salaten.
Seneste kommentarer