Spinatsalat med rejer og krebsehaler

Spinatsalat med rejer og krebsehaler

image_pdfimage_print

Er du vild med skaldyr ligesom mig, så skal du prøve den her salat. Jeg serverede naanbrød til og det var super lækkert.

Ingredienser 4 personer

  • 200 g frisk spinat
  • 1-2 avokado
  • 100 g frosne edamame bønner
  • 200 g krebsehaler i lage
  • Frisk dild
  • 200 g rejer i lage
  • 2 spsk. solsikke- eller rapsolie
  • Saft fra 1 lime
  • 1 spsk. flydende honnning
  • Salt og peber
  • evt. Naanbrød som tilbehør

Fremgangsmåde

  1. Kom edamamebønnerne i en gryde med letsaltet kogende vand i 2 minutter. Tag dem herefter op og sigt vandet fra. Kom de afkølede bønner i en skål.
  2. Skyl spinaten godt og kom ned i skålen med bønnerne.
  3. Bland ingredienserne til dressing sammen i en lille skål: honning, olie og lime. Bland i skålen og smag til med salt og peber.
  4. Hæld lagen fra rejerne og krebsehalerne. Kom dem op til de øvrige ingredienser.
  5. Skær avokadoen i tern og kom dem i skålen.
  6. Hak/klip dilden og drys over salaten.

IMG_6017

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*