SAMSUNG CAMERA PICTURES

Couscous salat

image_pdfimage_print

En skøn salat med couscous, som sagtens kan varieres alt efter hvilke grøntsager du lige har i grøntsagsskuffen. Det er lækkert med noget cremet i form af eks. feta eller avokado.

Ingredienser 4 personer

  • 1 dl couscous
  • 2 dl kogende vand
  • 1/4 dl agurk i tern
  • 1/4 icebergsalat (spinat, kål eller lign) i tern
  • 6 cherrytomater i tern
  • 1/2 rødløg i tern
  • 1 avokado
  • 1/2 gul peberfrugt
  •  ca. 2 spsk. salte nødder (jeg brugte cashewnødder, du kan også bruge peanuts eller pinjekerner)
  • 100 g feta i tern (jeg havde købt nogle med hvidløg og persille)
  • 1 håndfuld friske krydderurter (jeg brugte persille, dild, purløg)
  • 1 spsk. neutral olie (solsikke)
  • 1/2 spsk. citronsaft
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Find en skål og kom 1 dl couscous deri. Hæld 2 dl kogende vand over og lad det trække vandet ind (tager ca. 5-10 min). Derefter kan det bare stå og afkøle.
  2. Snit og hak alle grøntsagerne som beskrevet i ingredienslisten (agurk, salat, tomat, rødløg, peberfrugt, avokado).
  3. Kom olie, citronsaft og salt i en skål. Hak krydderurterne fint og kom dem ned i olien. Olien hældes over den afkølede couscous.
  4. Bland grønt og couscous sammen. Tilføj feta og nødder og server

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*