SAMSUNG CAMERA PICTURES

Pitabrød

image_pdfimage_print

Hjemmebagte pitabrød er så meget lækre end købeversionerne. Det kræver få ingredienser at lave dine egne og de mætter meget bedre.

Mine blev ret tykke, du kan evt. lave 10 stk. i stedet for at sørge for at rulle dem tyndt ud, da de hæver v bagning.

Ingredienser ca. 8 stk

  • 50 g gær
  • 1 tsk salt
  • 3 dl lunkent vand
  • 2 æg
  • ca. 500 g hvedemel
  • 100 g durum mel

Fremgangsmåde

  1. Kom vandet i en skål og udblød gæren deri.
  2. Tilføj salt og æg.
  3. Kom derefter de to typer mel i skålen og ælt dejen godt.
  4. Lig et viskestykke over skålen og lad dejen hæve i 1 time.
  5. Tænd ovnen på 180 grader.
  6. Form derefter dejen til 8 boller, rul dem flade med en kagerulle i pita størrelse.
  7. Placer brødene på en bradepande med bagepapir.
  8. Bag på midterste rille i ovnen i ca. 10 min.
  9. Afkøles derefter på en rist.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*