SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kyllingebites med baconsvøb og persille

image_pdfimage_print

En lækker lille haps, som er nem at lave til tapas bordet. Det tager ca. 15 min. Du kan også bytte kylling ud med kammuslinger eller dadler.

Ingredienser 20 stk.

  • 260 g kyllinge inderfilet
  • 1 pk. bacon i skiver
  • evt. Frisk persille til drys
  • 20 tandstikker

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingen i små stykker (ca.1 filet i 3 dele).
  2. Del baconskiverne i 3 lige store dele.
  3. Vikl baconen om kyllingestykkerne.
  4. Stik en tandstik igennem.
  5. Varm dem i en 180 grader varm ovn i 10 min.
  6. Drys persille over før servering.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*