Bruschetta med pære, gorgonzola og honningnødder

Bruschetta med pære, gorgonzola og honningnødder

image_pdfimage_print

Jeg er vild med gorgonzola og især når det bliver kombineret med honningmarinerede nødder. Kan bruges som forret, appetizer eller som tilbehør på tapasbordet.

Ingredienser - 4 stk.

  • 4 skiver baguettes
  • 50 g gorgonzola (kan variere i hvor stærke de er, er du ikke så vild med den stærke smag så køb en der hedder ‘dolce’)
  • 1 pære i tynder skiver
  • 8hasselnødder
  • ca. 2 tsk. flydende honning

Fremgangsmåde

  1. Smør brødskiverne med gorgonzolaen. Kom derefter de tynde pæreskiver på. Kom 2 hasselnødder på hver skive og kom en tynd stribe honning /ca.1/2 tsk pr skive over nødderne til slut.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*