SAMSUNG CAMERA PICTURES

Avokadosalat (evt. med gordon bleu – se nederst på siden)

image_pdfimage_print

Jeg er vild med koriander og jeg synes at koriander og limen gør denne salat super frisk. Avokadoen gør den cremet og lækker.

Dejlig nem og lækker salat. Hvis du ønsker at lave Gordon bleu, så kan du følge opskriften nederst på siden.

Ingredienser 2 personer

  • 2 avokadoer
  • 200 g tomat (gerne cherry i forskellige farver. Jeg købte røde og gule)
  • Saft fra 1 lime
  • Salt og peber
  • 1/4 rødløg
  • 30 g pinjekerner
  • Frisk koriander (mængde efter smag og behag, jeg brugte en god håndfuld)

Fremgangsmåde

  1. Find en skål og kom ingredienserne op undervejs, når de er skåret ud i tern.
  2. Skær avokadoen i små tern.
  3. Skyl og skær tomaten i halve eller kvarte (alt efter størrelsen)
  4. Pil og hak rødløget i små tern.
  5. Rist pinjekernerne på en tør pande, obs at de ikke brænder på (det var tæt på for mig eget vedkommende)
  6. Vend tomat, avokado, rødløg rundt i en skål. Tilføj let hakket koriander og limesaften.
  7. Kom salt og peber på og drys med de ristede pinjekerner.

Jeg serverede hjemmelavede cordon bleu til salaten.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Avokadosalat og Gordon bleu

 

Du skal bruge 4 skinkeschnitzler, 4 skiver skiveost, 4 skiver skinke. Panering: 1 æg, 2 spsk. mel med salt og peber samt 1 dl pankorasp. Smør til stegning.

Bank schnitzlerne flade. Kom en skive skinke og ost på i den ene side og klap den sammen (som en sandwich), dyp herefter i melet, derefter 1 sammenpisket æg og til slut i pankoraspen.

Smelt smørret på en pande og steg schnitzlerne i ca. 5 min pr side.

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*