SAMSUNG CAMERA PICTURES

Couscous salat med jordbær, mynte, pinjekerner og granatæble

image_pdfimage_print

Jeg forsøger at blive bedre til at lave nogle lidt nytænkende salater. Jeg havde en rest mynte og fik lyst til at bruge det i en salat. Det blev til denne dejlige friske salat som du kan servere til alt kød.

Ingredienser 4 personer

  • 2 dl couscous
  • 4 dl vand
  • 1 tsk salt
  • ca. 10 mynteblade
  • 200 g jordbær
  • 40 g ristede pinjekerner
  • 1 granatæble

Fremgangsmåde

  1. Kog vandet i en elkedel.
  2. Tag couscous op i en skål og hæld det kogende vand udover. Tilsæt 1 tsk salt, rør det rundt og lad det stå og trække i ca. 15 min.
  3. Skyl myntebladene og hak dem fine strimler
  4. Skyl jordbær, skær den grønne top af og del i kvarte.
  5. Rist pinjekernerne på en tør pande (hvis du ikke kunne købe ristede). Rør jævnligt rundt, OBS kan nemt blive brændt hvis du ikke holder øje med dem. Skal blive gyldne på siderne.
  6. Skær granatæblet over og pil kernerne ud.
  7. Bland den afkølede couscous med jordbær, mynte, pinjekerner og granatæble.
  8. Så er der serveret 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*