SAMSUNG CAMERA PICTURES

Laksesteak med bønnesalat

image_pdfimage_print

Det her er en dejlig og simpel hverdagsret.

Ingredienser 2 personer

  • 230 g friske grønne bønner
  • 1 rødløg i små tern
  • 1 spsk. raspolie
  • 1 spsk. sennep /eller ravigottesauce
  • 1/4 blok feta
  • Frisk persille
  • 6 cherrytomater
  • 2 laksesteak (ca. 100-150 g pr mand)
  • Smør eller olie til stegning
  • Salt og peber
  • evt. flute

Fremgangsmåde

  1. Skyl bønnerne
  2. Fyld en gryde og kog ca. 1 liter vand med 2 tsk salt op.
  3. Når vandet koger tilsættes bønnerne i 3 min. ved svag varme. Tag derefter op og afkøl.
  4. Pil og hak løget fint og bland det med sennep og olie i en lille skål.
  5. Vend løgblandingen med de afkølede bønner og anret i en skål eller på et fad.
  6. Skær fetaen i små tern, og skyl og del tomaterne i halve/kvarte alt efter størrelse.
  7. Drys tomat og feta over salaten og klip lidt frisk persille over.
  8. Find en pande og kom en klat smør/olie på.
  9. Kom laksesteaksne på med skindsiden nedad. Steg i 8 min på skindsiden og vend dem derefter og steg i 2 min.
  10. Server straks laksen med bønnesalaten.
  11. Hvis du ønsker kan du evt. servere lidt flute til.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*