Det her er en dejlig og simpel hverdagsret.
Ingredienser 2 personer
- 230 g friske grønne bønner
- 1 rødløg i små tern
- 1 spsk. raspolie
- 1 spsk. sennep /eller ravigottesauce
- 1/4 blok feta
- Frisk persille
- 6 cherrytomater
- 2 laksesteak (ca. 100-150 g pr mand)
- Smør eller olie til stegning
- Salt og peber
- evt. flute
Fremgangsmåde
- Skyl bønnerne
- Fyld en gryde og kog ca. 1 liter vand med 2 tsk salt op.
- Når vandet koger tilsættes bønnerne i 3 min. ved svag varme. Tag derefter op og afkøl.
- Pil og hak løget fint og bland det med sennep og olie i en lille skål.
- Vend løgblandingen med de afkølede bønner og anret i en skål eller på et fad.
- Skær fetaen i små tern, og skyl og del tomaterne i halve/kvarte alt efter størrelse.
- Drys tomat og feta over salaten og klip lidt frisk persille over.
- Find en pande og kom en klat smør/olie på.
- Kom laksesteaksne på med skindsiden nedad. Steg i 8 min på skindsiden og vend dem derefter og steg i 2 min.
- Server straks laksen med bønnesalaten.
- Hvis du ønsker kan du evt. servere lidt flute til.
Seneste kommentarer