SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fiskefrikadeller med remoulade og råkost

image_pdfimage_print

Jeg er ret vild med råkost, som er dejlig simpel at lave og en god måde at få tømt grøntsags skuffen på. Det her er en ret som kun tager knap 20 minutter, så en skøn hverdagsret.

Ingredienser 2 personer

  • 400 g fiskefars
  • Smør/olie til stegning
  • Remoulade til 2 personer
  • 4 mellemstore gulerødder
  • 1 stor rødbede
  • 1 æble
  • 1 appelsin

Fremgangsmåde

  1. Find en pande, kom lidt fedstof på panden. Form fiskefrikadellerne med en ske og håndfladen og steg i ca. 5 min pr side på panden.
  2. Tilbered salaten imens dellerne bliver færdige.
  3. Skræl gulerødderne, æblet og rødbederne.
  4. Riv dem efterfølgende på et rivejern og bland det sammen i en skål.
  5. Skær appelsinen ud i små tern kom appelsinerne op i salatskålen.
  6. Server fiskefrikadellerne med remoulade og råkost til.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*