SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tortilla med laks eller krebsesalat

image_pdfimage_print

Det her er en super nem ret, som kan tilberedes på bare 10 minutter. Et godt alternativ en travl dag fremfor at købe fastfood.

Du kan jo variere fyldet. Jeg lavede nogle både med røget laks og smøreost og nogle med krebsesalat. Nedenfor er opskriften på dem med røget laks – hvis du har lyst, kan du bare bytte røget laks samt flødeosten ud med ca 200 g krebsesalat.

Ingredienser 2 personer

  • 5 tortilla brød
  • ca. 150 – 200 g røget laks
  • ca.2 spsk. smøreost (eks. med hvidløg)
  • 1/2 agurk
  • 1/4 hoved salat/kål
  • 1 avokado
  • Frisk dild

Fremgangsmåde

  1. Skyl og skær agurken på langs i tynde aflange strimler.
  2. Skyl og snit salat/kål i tynde strimler.
  3. Skær avokadoen i tynde strimler.
  4. Smør tortilla brødene med smøreosten (undgå det yderste kant på brødet, så smatter det ikke ud når du skal rulle).
  5. Fordel salat/kål, lidt agurk, avokado og røget laks på tortillaen. Drys med frisk dild. Rul den som en pandekage og del den evt. i to.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*