Blomkålssuppe med rejer og dild

Dejlig nem suppe, du kan lave på max 20 minutter. Du kan også servere det med bacon og brødkroutoner i stedet for.

Ingredienser 2 personer

  • 1 blomkål
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 grøntsags bouilloner
  • 1 liter vand
  • Salt
  • Smør/olie til stegning
  • 1,5 dl fløde (madlavningsfløde)
  • Frisk dild
  • ca. 200 g rejer i lage

Fremgangsmåde

  1. Skær broccolien ud i små stykker
  2. Hak løg og hvidløg groft
  3. Kom smør/olie i en gryde og steg kort løg og hvidløg.
  4. Tilsæt derefter bouillon, vand og blomkål
  5. Kog op og når blomkålen er kogt, tages gryden fra varmen.
  6. Tag ca.3 dl vand fra og blend med en stavblender.
  7. Tilsæt fløden og smag til med salt.
  8. Server med rejer og frisk dild.