SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sprøde tortillachips med rejesalat

image_pdfimage_print

De her friturestegte tortillachips er enormt nemme at lave og er super lækre. Sprøde, salte og med lækker rejesalat eller lign på toppen, er det en sikker vinder som appetizer, forret eller på tapasbordet.

Ingredienser 12 stk.

  • 300 g rejesalat (gerne fra fiskehandleren)
  • 3 stk Santa Maria tortilla brød, medium size
  • 1 liter solsikkeolie
  • Lidt salt
  • Frisk dild

Fremgangsmåde

  1. Skær/klip tortillaen brødene ud i kvarte (4 små trekanter pr. tortilla). Så du har 12 stk. i alt.
  2. Varm olien op i en lille gryde, og til den begynder at syde.
  3. Når olien er varm, kommes 1-2 små tortilla stykker i gryden og tages op med hulsi, når de er blevet gyldne.
  4. Ligges på tallerken med køkkenrulle.
  5. Drys lidt salt på, inden olien er tørret ind.
  6. Server de sprøde tortilla med rejesalat og frisk dild på toppen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*