SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fladbrød med nigellafrø

image_pdfimage_print

De her brød kan bruges til tapas eller de er gode til gryderetter, hvor man kan dyppe brødet i eller med lækker humus til.

Ingredienser 10 stk.

  • 3 dl lunkent vand
  • 25 g gær
  • 1, 5 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk olie
  • 2 æg
  • 500 g mel
  • 2 spsk nigellafrø

Fremgangsmåde

  1. Tag en skål og kom vand og gær deri. Udblød gæren helt i vandet.
  2. Tilføj derefter salt, sukker og olie. Tilføj derefter 1 æg.
  3. Til slut skal melet i.
  4. Ælt dejen godt igennem og stil til hævning i ca. 40 minutter under viskestykke.
  5. Forvarm ovnen til 220 grader.
  6. Når det er færdighævet, så skal dejen deles i 10 små kugler og laves til aflange boller, der mases flade. Stilles på bagepapir og pensles med 1 sammenpisket æg og drysses med nigellafrø.
  7. Bag i ovnen i ca.10 minutter til de bliver gyldne og sprøde.
    Servér gerne med noget man kan dyppe i såsom pesto, humus eller lign.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*