De her små butterdejstærter er nemme at lave med færdigkøbt butterdej og de smager skønt med de søde løg og den salte gorgonzola ost.
Ingredienser 4 stk.
- 2 plader butterdej, frossen (150 g)
- 1 æg
- 2 rødløg
- 1 spsk smør
- 1 spsk sukker
- 1 tsk mørk balsamico
- 1 tsk salt
- 4 tsk gorgonzola ost
- 4 tsk revet ost
- Frisk oregano
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Tag butterdejspladerne ud og tø dem op ved stuetemperatur i ca. 20 min.
- Lav løgblandingen imens. Skræl og skær rødløg i løgringe. Smelt smørret i en gryde og steg løgene bløde, tilsæt sukker, salt og balsamico og lad det småsimre i ca. 20 min.
- Del butterdejspladerne i 2, så du har 4 lige store firkanter. Kom ægget ud i en kop og pisk det med en gaffel. Pensl butterdejen med ægget.
- Kom løg midt på butterdejen. Drys 1 tsk. revet ost og 1 tsk. gorgonzola (i små stykker) over løgene.
Drys til sidst med frisk oregano. - Bag i ovnen i ca. 10-12 minutter. Lad afkøle på en rist.
Seneste kommentarer