SAMSUNG CAMERA PICTURES

Butterdejstærte med karamelliseret rødløg, gorgonzola og oregano

image_pdfimage_print

De her små butterdejstærter er nemme at lave med færdigkøbt butterdej og de smager skønt med de søde løg og den salte gorgonzola ost.

Ingredienser 4 stk.

  • 2 plader butterdej, frossen (150 g)
  • 1 æg
  • 2 rødløg
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk mørk balsamico
  • 1 tsk salt
  • 4 tsk gorgonzola ost
  • 4 tsk revet ost
  • Frisk oregano

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Tag butterdejspladerne ud og tø dem op ved stuetemperatur i ca. 20 min.
  3. Lav løgblandingen imens. Skræl og skær rødløg i løgringe. Smelt smørret i en gryde og steg løgene bløde, tilsæt sukker, salt og balsamico og lad det småsimre i ca. 20 min.
  4. Del butterdejspladerne i 2, så du har 4 lige store firkanter. Kom ægget ud i en kop og pisk det med en gaffel. Pensl butterdejen med ægget.
  5. Kom løg midt på butterdejen. Drys 1 tsk. revet ost og 1 tsk. gorgonzola (i små stykker) over løgene.
    Drys til sidst med frisk oregano.
  6. Bag i ovnen i ca. 10-12 minutter. Lad afkøle på en rist.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*