Den her salat er super simpel og skide lækker:) Jeg elsker det syrlige i dressingen, æblet og så de søde karamelliserede nødder der giver salat bid.
Kan serveres til stort set alt kød både fisk, kylling eller oksekød.
Ingredienser 2 personer
- 100 g frisk babyspinat, skyllet grundigt
- 1 stort rødt æble
- 2 spsk. olie
- 1 spsk. hvidvinseddike
- 1 spsk. ravigottesauce (eller alm. sennep)
- Salt, Peber
- 50 g valnødder (eller andre nødder)
- 1/2 dl sukker
- 1 avokado
Fremgangsmåde
- Bland olie, ravigottesauce, hvidvinseddike sammen og smag med salt og peber.
- Vend de skyllede babyspinat i dressingen i en skål.
- Skýl æblet og skær det i tynde skiver.
- Skær avokadoen i små tynde både.
- Vend derefter æblet og avokado salaten og tilbered til slut nødderne.
- Hak nødderne groft.
- Tag en tykbundet lille gryde og hæld sukkeret i. Skru op til middel-stærk varme og lad stå uden at røre til sukkeret smelter og tager en brun/gylden farve.
- Tag den smeltede sukker af varmen, bland de grofthakkede nødder deri og hæld ud på bagepapir til afkøling.
- Hak evt. nødderne lidt igen efterfølgende og drys over lige inden servering.
Nye kommentarer