SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bruschetta med rørt feta, pinjekerner og tomat

image_pdfimage_print

Den rørte feta er dejlig cremet og med et dejligt pift af salt. Toppingen kan du variere i det uendelige.

Ingredienser - 4 stk.

  • 50 g feta (cremet blokfeta)
  • 1 spsk. ricotta (evt. creme fraiche 18%)
  • Salt og peber
  • 4 skiver brød
  • 1 spsk. pinjekerner
  • 2 cherrytomater
  • Basilikumsblade til pynt

Fremgangsmåde

  1. Rør feta med ricotta i en skål.
  2. Smag til med salt og peber.
  3. Smør det på 4 skiver brød.
  4. Rist pinjekernerne på en pande og drys dem over.
  5. Skær 2 cherrytomater i små både.
  6. Pynt med basilikum.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*