Min kæreste elsker pasta, så på vores 5 års dag blev det til en hurtig hovedret med pasta. Simpelt, smagfuldt og nemt. Kan laves på max. 20 min.
Ingredienser
- 12 små chorizopølser (ukogte- ikke de typiske pølser a la spegepølser man spiser til tapas, de er lidt ligesom cocktailpølser i størrelsen. Jeg køber dem i Super Brugsen)
- 250 g frisk ravioli med ricotta og spinat
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. smør
- 1 tsk. olie
- 1 tsk. tørret chili
- Salt, Peber
- 2 spsk. tomatpuré
- 1 dl piskefløde
- evt. persille og friskrevet parmesan til toppen
Fremgangsmåde
- Hak løg og hvidløg i små tern
- Skær chorizopølserne i 3 dele
- Find en gryde, skru og på middelvarme og kom smør og olie deri
- Steg løg og hvidløg kort
- Tilsæt herefter chorizopølserne og steg et par minutter
- Tilsæt derefter chili, tomatpuré og fløde
- Lad simre i ca.10 min.
- Tag vand i en gryde og kog op
- Kom ravioliene nedi og kog i ca.4 min. (følg anvisning på pakken)
- Hæld vandet fra
- Vend tomat/chorizosovsen med pastaen
- Server evt. med friskrevet parmesan og persille
Seneste kommentarer