SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hurtig ravioli med chorizo og tomatsovs

image_pdfimage_print

Min kæreste elsker pasta, så på vores 5 års dag blev det til en hurtig hovedret med pasta. Simpelt, smagfuldt og nemt. Kan laves på max. 20 min.

Ingredienser

  • 12 små chorizopølser (ukogte- ikke de typiske pølser a la spegepølser man spiser til tapas, de er lidt ligesom cocktailpølser i størrelsen. Jeg køber dem i Super Brugsen)
  • 250 g frisk ravioli med ricotta og spinat
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. smør
  • 1 tsk. olie
  • 1 tsk. tørret chili
  • Salt, Peber
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 1 dl piskefløde
  • evt. persille og friskrevet parmesan til toppen

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg i små tern
  2. Skær chorizopølserne i 3 dele
  3. Find en gryde, skru og på middelvarme og kom smør og olie deri
  4. Steg løg og hvidløg kort
  5. Tilsæt herefter chorizopølserne og steg et par minutter
  6. Tilsæt derefter chili, tomatpuré og fløde
  7. Lad simre i ca.10 min.
  8. Tag vand i en gryde og kog op
  9. Kom ravioliene nedi og kog i ca.4 min. (følg anvisning på pakken)
  10. Hæld vandet fra
  11. Vend tomat/chorizosovsen med pastaen
  12. Server evt. med friskrevet parmesan og persille

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*