Brød med pulled pork, aioli og lynsyltede løg

Brød med pulled pork, aioli og lynsyltede løg

image_pdfimage_print

Jeg havde rester af pulled pork fra aftenen før. Derfor fandt jeg på denne nemme ret til tapas.

Jeg købte en baguette og have noget aioli liggende i køleskabet. Jeg skar brødet i skiver og smurte det med aioli. Lunede pulled pork kødet i ovnen og kom det ovenpå – opskriften på pulled pork, finder du her: http://madmusen.dk/2016/02/11/pulled-pork/.

Til slut de lynsyltede løg, som du kan finde opskriften på nedenfor:

Ingredienser - til ca. 10 stykker brød

  • 1/2 rødløg
  • 1/2 dl lagereddike
  • 1/2 dl sukker

Fremgangsmåde

  1. Skræl løget
  2. Skær det i aflange tynde strimler
  3. Hæld i en skål og dæk med lagereddike og sukker
  4. Lad trække i min. 30 min og gerne længere eller til dagen efter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*