SAMSUNG CAMERA PICTURES

Torskeloin med broccolimos, smørsovs og sprøde svær

image_pdfimage_print

Havde købt nogle frosne torskeloins på tilbud og gået og overvejet, hvordan jeg skulle tilberede dem. Tænkte det ville se flot ud på en mos og valgt broccolimos – så der var lidt knald på farven under den hvide fisk. Derudover lidt smørsovs fra panden og sprøde flæskesvær. Blev en super lækker ret, som kun tog ca. 30 min at lave og som vil være en ret, som gæster vil elske. Det er ikke sidste gang, jeg laver denne ret.

Ingredienser - 2 personer, 30 minutter

  • 2 stk. optøede torskeloins
  • 1 broccoli
  • 2 spsk. smør
  • Smør til stegning
  • 1/2 dl fløde
  • Salt, Peber
  • Frisk dild
  • 30 g flæskesvær

Fremgangsmåde

  1. Skær broccolien ud i mindre buketter. Put i en gryde med letsaltet vand og kog til de er møre. Ca. 10 min.
  2. Imens tages flæskesværen og skæres i små sprøde stykker.
  3. Smelt smør på en pande og lig fisken på. Steg ved middelvarme (ca. 5 min på hver side – alt efter størrelse.)Kom godt med salt og peber på fisken.
  4. Når broccolien er kogt færdig, sies vandet fra og broccolien blendes med fløde og 1 spsk. smør. Smag til med salt og peber.
  5. Når fisken er færdig puttes ca. 2 spsk. smør på panden (smørsovs) og stilles fra varmen.
  6. Anret mosen, derefter fisken og smørsovs over, drys den sprøde svær over og pynt med frisk dild.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*