SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tomatsupper med røde linser og kokosmælk

image_pdfimage_print

Er begyndt at spise mere glutenfri og knap så lchf (lowcarbhighfat). Det inspirerede mig til at lave mad med linser. Her i de brugt som fylde og giver god struktur til den lidt spicy suppe med et rund smag af kokosmælk.

Ingredienser

  • 500 hakket kylling
  • 1 æg
  • 2 tsk. salt, 1 tsk. peber
  • 1 håndfuld persille
  • 1 spsk. Husk Fibre
  • 1 fintsnittet løg
  • 2 ds. hakkede tomater
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. spidskommen
  • 2 tsk. chilisauce
  • Salt, peber
  • 1 dl røde linser
  • 1 dl kokosmælk
  • Frisk basilikum

Fremgangsmåde

  1. Bland ingredienserne sammen i en skål til en sammenhængende fars.
  2. Kom 1,5 liter vand i en gryde og lad det koge op. Kog bollerne i vandet og når de er færdige (stiger til tops) tages de op med en hulsi og ligges på en tallerken. OBS gem 1/2 liter af kogevandet.
  3. Brug 1/2 liter kogevand (fra da du lavede kødboller). Kog linserne heri i 12 min. Tilføj tomat, kokosmælk, hvidløg, løg, spidskommen og chili. Smag til med salt og peber.
  4. Put kødbollerne ned før servering.
  5. Servér i en skål og pynt med frisk basilikum.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*