SAMSUNG CAMERA PICTURES

Spareribs med hjemmelavet coleslaw

image_pdfimage_print

Jeg er ikke fan af coleslaw, da jeg ikke er så vild med mayonnaise. Men denne blanding med creme fraiche, gør den mere frisk. Den er også god til en burger med pulled pork.

Ingredienser - 2 personer og rest til frokost

  • 1 række spareribs pr. mand (købte nogle hos den lokale slagter)
  • 2 gulerødder
  • 1 æble
  • 1/2 spidskål
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 tsk. sennep
  • Salt, Peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader, hvor kødet skal varmes.
  2. Skræl og riv gulerødder og æblet. Skær kålen i fine stykker.
  3. Bland mayonnaise, creme fraiche og sennep sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
  4. Varm kødet i 5-7 min i ovnen.
  5. Server med coleslaw til.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*