Oksekød med lynstegt spidskål

Oksekød med lynstegt spidskål

image_pdfimage_print

Jeg havde en rest spidskål i grøntsags skuffen, som skulle bruges. Det blev en simpel lowcarb ret, med få ingredienser. Fond og pikantost gav den god smag, og det er ikke sidste gang jeg laver denne ret (som i øvrigt er meget billig).

Ingredienser - 2 personer, 15 min.

  • 1/2 spidskål
  • 1 gulerod
  • 1 løg
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 spsk. flydende oksefond
  • 2 spsk. pikant ost
  • Salt, Peber
  • Smør eller olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Snit løg fint.
  2. Steg smør/olie i en wok. Put løg og kød deri.
  3. Steg smør/olie i en wok. Put løg og kød deri.
  4. Imens hakket kålen til lange strimler.
  5. Når kødet er gennemstegt, puttes fond og pikantost deri.
  6. Kom kålen deri og steg i ca. 4-5 min. (jeg kan godt lide, at der er lidt ‘bid’ i kålen).

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*