SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lynstegt tunsteak med wasabicreme

image_pdfimage_print

Jeg er vild med fisk og kan bruge lang tid hos fiskehandleren (og mange penge, hvis jeg ikke får begrænset mig :)).

Jeg synes, at lynstegt tun ser så lækkert ud, så kastede mig ud i den her ret. Improviserede undervejs og er godt tilfreds med resultatet. Den vil egne sig godt som forret.

Ingredienser - 3 personer

  • 2 stk.tunsteak
  • 100 g tangsalat
  • 1 tsk. wasabi fra tube
  • 2 spsk. creme fraiche 18 %
  • Salt, Peber
  • 1 pose sort sesam
  • 1/2 agurk
  • Smør til stegning
  • 2 radiser

Fremgangsmåde

  1. Bland wasabi med creme fraiche. Smag til med salt og peber.
  2. Skyl agurk og lav lange strimler med en kartoffel skræller.
  3. Skyl og skær radiserne i tynde skiver.
  4. Vend tunen i sesam på begge sider.
  5. Steg tunen på en pande med 1 spsk.smørpanden i ca. 1,5 min. pr.side.
  6. Anret agurk, salat og wasabi creme på en tallerken.
  7. Skær tunsteak i tynde strimler og afslut med denne på tallerkenen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*