Disse her små hapsere – kan både bruges som appetizers, tapas eller en forret. Det er en nem ret, særligt hvis du køber de sprøde rugbrødschips hos eks. bageren (gjorde jeg da jeg lavede dem, men du kan også selv skære rugbrød i tynde skiver og steget i smør på panden med lidt salt). Det kræver 4 ting: røget laks, dild, flødeost og rugbrødschips – nemmere bliver det ikke.
Ingredienser- ca.12 stk
- 12 små tynde rugbrødschips (du kan også bruge brød eller minitoast)
- 1 bæger flødeost (eks hvidløg, peber eller lign.)
- 1 pakke røget laks (ca. 150 g)
- Frisk dild
Fremgangsmåde
- Tag en rugbrødschips
- Kom evt. flødeosten i en frysepose og kom en tyl i (eller klip et hul)
- Lav små cirkler af ost på rugbrødet (som en lille rede)
- Rul et lille stykke laks og lig på osten
- Pynt med frisk dild
Seneste kommentarer