SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kyllingesalat med mozzarella og avokado

image_pdfimage_print

Vi havde fået kyllingebryst aftenen før og havde derfor en rest kylling jeg kunne spise til frokost. Derudover lå der en mozzarella i køleskabet og en avokado på køkkenbordet. Det satte kreativiteten i gang og blev til denne super lækre salat med karrymayo dressing.

Ingredienser - 1 person. ca. 10 min.

  • 1 kyllingebryst (stegt på panden)
  • 1 avokado
  • 1 håndfuld salat
  • 3 cherrytomater
  • Frisk basilikum
  • 1 mozzarella
  • 1/4 agurk

Ingredienser

  • 2 spsk mayonnaise
  • Salt, Peber
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. karry

Fremgangsmåde

  1. Skær kylling, avokado, salat, agurk og cherrytomater ud i mindre stykker.
  2. Anret salat nederst på tallerknen.
  3. Pynt derefter med avokado, agurk, cherrytomater og kylling.
  4. Hæld væden fra mozzarellaen og riv den i små stykker og anret ovenpå de øvrige ingredienser.
  5. Til sidst ligges stykker af friske basilikumsblade på.

Fremgangsmåde - Karrymayo dressing

  1. Hæld mayonnaise og karry i en skål. Pres hvidløget deri og bland det sammen. Smag til med salt og peber. Fordel over salaten eller anret i en skål ved siden af.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*