SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kødsovs med squashbånd

image_pdfimage_print

En ny version af klassikeren: spaghetti med kødsovs. Pastaen er byttet ud med squashstrimler og der er en smule fløde i kødsovsen. Det er en dejlig nem hverdagsret, når tiden er knap.

Ingredienser - til 2 personer. ca. 20 min

  • 1 squash
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk. tomatpure
  • Salt, Peber
  • 1 dl piskefløde
  • 2 spsk. worcheistersauce
  • 2 spsk. oksebouillon (flydende, koncentreret)
  • 1 kanelstang
  • 1 laurbærblad
  • Smør/olie til stegning
  • Evt. bacon

Fremgangsmåde

  1. Tag en gryde og smelt smør/olie til stegning.
  2. Tilsæt det hakkede kød og steg det gennemstegt.
  3. Hak løg og hvidløg og tilføj det i gryden og evt.bacon.
  4. Tilsæt kanel, laurbærblad, oksefond, tomatpuré, dåsetomat, worcheistersauce, salt og peber.
  5. Kog sammen i ca.10 min.
  6. Tilsæt fløden og lad simre imens du gør squashstrimlerne klar.
  7. Skyl squashen og lav strimler. (Jeg har en ‘Spirelli’, som er en skræller, der laver lange spaghettilignende strimler. Hvis du ikke har sådan en, kan du bruge en kartoffelskræller og bare skrælle så meget du kan.)
  8. Server strimlerne med kødsovs ovenpå.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*