Jeg elsker kartoffelsalat, det er nok fordi det minder mig om sommer og den er dejlig cremet og med friske krydderurter.
Ingredienser - 2 personer
- 8 kartofler (4 pr.mand)
- 1/2 agurk
- 6 cherrytomater
- Frisk persille
- Frisk purløg
- 1,5 spsk. mayonnaise (jeg bruger en fra glas)
- 1,5 spsk. creme fraiche 5%
- 1 spsk. sennep (min var en sød sennep)
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Kog kartoflerne i saltet vand i ca. 15 min. (mærk efter med en gaffel, stik den i kartoflen, slipper den let gaflen er den færdig). Det er vigtigt at de ikke bliver for kogte, så vil de nemmere smatte ud i salaten.
- Skær agurk og tomater i små tern.
- Bland en dressing af mayonnaise, creme fraiche og sennep sammen (smag til med salt og peber)
- Skær de afkølede kartofler i små tern.
- Bland kartoflerne med dressingen.
- Tilføj agurk og tomat.
- Hak eller klip purløg og persille og bland det rundt (pynt evt. med lidt på toppen).
- Servér nu. Kan serveres med ‘Hel kylling i ovn’ som findes under aftensmad.
Seneste kommentarer