Kartoffelsalat

Kartoffelsalat

image_pdfimage_print

Jeg elsker kartoffelsalat, det er nok fordi det minder mig om sommer og den er dejlig cremet og med friske krydderurter.

Ingredienser - 2 personer

  • 8 kartofler (4 pr.mand)
  • 1/2 agurk
  • 6 cherrytomater
  • Frisk persille
  • Frisk purløg
  • 1,5 spsk. mayonnaise (jeg bruger en fra glas)
  • 1,5 spsk. creme fraiche 5%
  • 1 spsk. sennep (min var en sød sennep)
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kog kartoflerne i saltet vand i ca. 15 min. (mærk efter med en gaffel, stik den i kartoflen, slipper den let gaflen er den færdig). Det er vigtigt at de ikke bliver for kogte, så vil de nemmere smatte ud i salaten.
  2. Skær agurk og tomater i små tern.
  3. Bland en dressing af mayonnaise, creme fraiche og sennep sammen (smag til med salt og peber)
  4. Skær de afkølede kartofler i små tern.
  5. Bland kartoflerne med dressingen.
  6. Tilføj agurk og tomat.
  7. Hak eller klip purløg og persille og bland det rundt (pynt evt. med lidt på toppen).
  8. Servér nu. Kan serveres med ‘Hel kylling i ovn’ som findes under aftensmad.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*