Jordbær dyppet i chokolade

Jordbær dyppet i chokolade

image_pdfimage_print

Om sommeren er det med at benytte alle de råvarer som er bedst, netop på denne tid af året!
Men når det er varmt, er sulten ofte mindre og lysten til at stå indenfor i køkkenet, når solen skinner udenfor mindre. Derfor kan du lave disse lækre bær dyppet i jordbær. Et sandt hit og en lækker frisk sommerdessert – eller velkomstsnack med lidt bobler.

Ingredienser - 4 personer

  • 1 bakke jordbær
  • 200 g mørk chokolade
  • nødder, krymmel eller andet pynt

Fremgangsmåde

  1. Knæk chokoladen i mindre stykker og put i en rustfri skål. Sæt en gryde over at koge med lidt vand i (et par cm. højt i gryden). Stil den rustfri skål og smelt nu chokoladen over vandbad.
  2. Dyp jordbær i chokoladen og drys evt med noget.
  3. Stil på køl til chokoladen er størknet (eks. på bagepapir, så de er nemme at få af, inden de anrettes)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*