Hotdogs – LCHF

Hotdogs – LCHF

image_pdfimage_print

Når du har lyst til fastfood og en lækker hotdog, så kan du lave dem her med god samvittighed. Det tager lidt tid at lave tilbehøret selv – men det er super lækkert og et sikkert hit! Jeg lavede det til en veninde og hun var helt vild med det.

Ingredienser - hotdogbrød

  • 350 g. grøntsager (blomkål, broccoli, gulerod mm.)
  • 2 æg
  • 100 g revet ost
  • 1/2 dl hørfrø
  • 1 spsk. FiberHusk
  • 1 tsk. salt
  • 1 håndfuld frisk persille (kan undlades)

Fremgangsmåde

  1. Start med at tænde ovnen på 175 grader.
  2. Riv grøntsagerne fint på et rivejern. Put dem ned i en skål.
  3. Bland de øvrige ingredienser i og rør sammen. Dejen er ikke særlig klistret og virker ikke så sammenhængende.
  4. Tag en bageplade med bagepapir og læg ‘dejen’ på pladen i ca. 5 aflange brød.
  5. Bag i ovnen ca. 18 minutter ved 175 grader (de skal være gyldne og kunne slippe bagepapiret).

Ingredienser - tilbehør

  • 1 pakke pølser (med højt kød indhold og lav på kulhydrater)
  • 1 portion hjemmelavet remoulade og agurkesalat (find dem under LCHF – tilbehør)
  • Ketchup med reduceret sukker (Beauvais)
  • Sennep
  • 2 rå løg i små tern
  • 1/2 dl mandelmel
  • 2 dl koldpresset rapsolie

Fremgangsmåde

  1. Stil kethcup og sennep frem
  2. Lav de hjemmelavede ristede løg; skær 1 løg i tynde skiver. Vend det i mandelmel og fjern overskydende mel. Varm 2 dl olie op i en lille gryde og steg løgene, til de begynder at tage farve (minder om en blanding af ristede og bløde løg).
  3. Varm pølserne på en varm pande, til de får farve.
  4. Server hotdogbrød, med pølser, sennep, ketchup, hjemmelavet remoulade, rå løg, hjemmelavede ristede løg og hjemmelavet agurkesalat på toppen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*