Hjemmelavet remoulade

Hjemmelavet remoulade

image_pdfimage_print

Ingredienser

  • 1 dl mayonnaise (Heinz)
  • 1/2 dl creme fraiche 18 %
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. sennep
  • 2 cornichoner
  • 1/2 dl gulerod (ca. 1 lille en)
  • 1 spsk. finthakket rødløg
  • 1/2 sukrin (evt. sukker)
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Bland mayonnaise og creme fraiche sammen. Tilsæt karry og sennep og rør rundt. Snit gulerod, rødløg og cornichoner fint (kommer an på, hvor grov remoulade du ønsker). Put grøntsagerne op i. Put til sidst sukrin i og smag til med salt og peber. Stil på køl for at trække, indtil maden er færdig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*