Hjemmelavet agurkesalat

Hjemmelavet agurkesalat

image_pdfimage_print

Det er nemt og lækkert med sin egen hjemmelavede agurkesalat.

Ingredienser

  • 1/2 agurk
  • 1 tsk. salt
  • Friskværnet peber
  • 1/2 dl æbleeddike
  • 1/4 dl vand
  • 1 tsk. sukrin

Fremgangsmåde

  1. Riv agurken i tynde skiver (evt. på et mandolinjern), jeg brugte bare siden på mit rivejern.
  2. Spred agurkeskiverne på en tallerken og drys salt på (suge vand op). I ca. 30 min.
  3. Vrid agurkerne i et viskestykke, for så meget væske som muligt.
  4. Bland æbleeddike, vand, sukring og friskværnet peber i en skål (=lagen).
  5. Lig agurkerne i lagen og stil på køl. Gerne i min. 1 time.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*