Grøntsagsbrød uden mel

Grøntsagsbrød uden mel

image_pdfimage_print

De her brød er dejlig alsidige. De er ikke sprøde, som almindeligt brød. Grøntsagerne (på billedet broccoli) er med til at give det farve og osten gør brødene super lækre. De kan bruges til Hotdogs, sandwich, til frokost mm. Det er vist kun din fantasi, der sætter begrænsningen

Ingredienser - ca. 5-6 stk. Tilberedning max. 30 min.

  • 350 g. grøntsager (blomkål, broccoli, gulerod mm.)
  • 2 æg
  • 100 g revet ost
  • 1/2 dl hørfrø
  • 1 spsk. FiberHusk
  • 1 tsk. salt
  • 1 håndfuld frisk persille (kan undlades)

Fremgangsmåde

  1. Start med at tænde ovnen på 175 grader.
  2. Riv grøntsagerne fint på et rivejern. Put dem ned i en skål.
  3. Bland de øvrige ingredienser i og rør sammen. Dejen er ikke særlig klistret og virker ikke så sammenhængende.
  4. Tag en bageplade med bagepapir og læg ‘dejen’ på pladen i ca. 5 aflange brød.
  5. Bag i ovnen ca. 18 minutter ved 175 grader (de skal være gyldne og kunne slippe bagepapiret).

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*