Grøn karry wok-suppe med kylling

Grøn karry wok-suppe med kylling

image_pdfimage_print

Ingredienser

  • 450 g kyllingefilet
  • 1 broccoli
  • 1 ds bambusskud
  • 2 tsk green curry (kan også bruge red curry)
  • 1 ds kokosmælk
  • 2 spsk Soya
  • 1 spsk østerssauce
  • 1 spsk creme fraiche 18 %
  • 1 håndfuld peanuts
  • 2 spsk sesamolie til stegning
  • frisk koriander – er ikke på billedet, men havde givet et lækkert pift til retten

Fremgangsmåde

  1. Du starter med at varme sesamolien op i panden. Kyllingen skæres i små tern og steges i olien. Når den er tæt på gennemstegt tilsættes green curry, broccoli skåret i mindre stykker, kokosmælk, bambusskud, Soya sauce og østerssauce. Det skal småkoge i ca.8 minutter (alt efter hvor meget bid du ønsker broccolien skal have). Til slut puttes creme fraiche i. Anret i tallerken og pynt med peanuts og evt. frisk koriander.Det kan spises som suppe (LCHF). Ellers kan du serveres med nudler eller ris til.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*