Glutenfri amerikanske pandekager

Glutenfri amerikanske pandekager

image_pdfimage_print

Jeg har altid været vild med pandekager. Jeg prøver at begrænse gluten, så derfor har jeg lavet disse glutenfri pandekager. Dem laver jeg når jeg skal forkæle mig selv i weekenden, med en lidt mere spændende morgenmad.

Ingredienser - ca. 12 stk.

  • 2,5 æggehvider (pasteuriserede, alm. kan også bruges)
  • 120 g hytteost
  • 2 æg
  • 1 tsk. Fiber Husk
  • 1 spsk. mandelmel
  • 1 tsk. kardemomme (kan undlades)
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. salt
  • Smør til stegning
  • Fremgangsmåde

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggehviderne stive (så skålen kan vendes på hovedet).
  2. Find en minihakker og hal/blend hytteosten til en ensartet masse.
  3. Find en anden skål og bland hytteost med æg, mandelmel, bagepulver, kardemomme, vaniljesukker og salt.
  4. Vend massen i de stive æggehvider (ikke piske).
  5. Til sidst puttes Husk i massen.
  6. Smelt smør på panden og put ca. 3-4 klatter på ad gangen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*