SAMSUNG CAMERA PICTURES

Cremet svampesauce

image_pdfimage_print

Denne sauce er utrolig nem at lave, vær dog opmærksom på, at svampene skal ligge lidt i blød, før de kan bruges. Den har en god smag af svampe, fond og krydderi og en pæn lysebrun farve. En sikker vinder til gæstemad og enhver steg. Vi fik det sammen med roastbeef, tropisk salat og blomkålsgratin (alt kan findes på siden og det er det, der er på billedet ).

Ingredienser - ca. 6 personer

  • 0 g tørrede svampe
  • 1/2 liter piskefløde
  • 3 spsk. oksefond
  • 2 tsk. timian
  • 1 lille løg
  • Smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. De tørrede svampe skal ligge i blød i min. 45 min. Skyl dem derefter godt.
  2. Hak løget fint.
  3. Smelt en klat smør i en lille gryde. Steg løgene kort.
  4. Tilsæt timian, oksefond og piskefløde.
  5. Lad småsimre i ca. 20-25 min.
  6. Smag til med salt og peber.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*